Markedsførings avdelingen til Jesus

Markedsføringsavdelingen til Jesus er alle oss som tror, skriver Rune Edvarden, daglig leder i Troens Bevis.

 

De siste par måneder har vi vært et team fra Sarons Dal som har besøkt en del menigheter for å utfordre til mer misjon blant unådde. Det er over 3 milliarder som enda ikke har hørt de gode nyhetene om Jesus.
Men fleste av disse har hørt om Facebook, Coca Cola og Ronaldo.

Vi som tror er mange, og med dagens muligheter kan budskap og nyheter gå globalt på sekunder. Markedsføringsavdelingen til Jesus er alle oss som tror. Ved å bruk de redskapene som nå er tilgjengelig, kan vi sammen fullføre misjonsbefalingen om å ta evangeliet til verdens ende.

I løpet av de siste hundre årene har antall Jesus troende i verden femdoblet seg, fra 600 millioner i 2010 til 2,5 -2,8 millliarder i 2019, og dette tallet øker stadig, ifølge learnreligions.com. Det er en enorm vekkelse som pågår på jorden i dag, men samtidig øker befolkningen i større takt en vi klarer å få ut budskapet.

Derfor anbefaler jeg enda en gang å sende ut eller støtte din egen lokale misjonær.

I 2021, i en turbulent tid, plantet våre 1200 lokale misjonærer 2321 menigheter. Det er fantastisk! Men tenk om vi hadde klart å sende ut 5000? Da hadde tallet med både frelste og ny menigheter vært adskillig flere. Men allikevel handler dette ikke om tall. Det handler om at mennesker skal få en levende relasjon med Jesus, som de igjen kan gi videre til sine barn og landsmenn.

Skulle du ønske å støtte en nasjonal misjonær, så ta opp telefonen og ring 38 35 75 00 eller klikk her

Med målet om å sende ut 5000 fra Troens Bevis ønsker jeg dere en flott vår!

Kilde: Troens  Bevis bladet for mai, 2022.

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter