Spesielle tider?

-Det er i tvilen at troen skinner gjennom. Det er i kamper vi kan vinne seier, skriver Rune Edvardsen. 

Jeg hører ofte det snakkes om «i disse spesielle tider», og at det som skjer må være tegn på endetiden. Det kommer an på hvor i verden en befinner seg. I Vesten har vi stort sett hatt fred og velstand en lang periode, men andre steder har de hatt flere hundre år med de tegn vi leser om i endetiden. Hadde vi spurt en afrikaner for 200 til 500 år siden da europeerne koloniserte 85% av verden, ville de snakket om krig, hungersnød og jordskjelv på samme måte som vi her gjør i dag. Men nå merker plutselig vi at ting kommer nærmere oss.

«Frykt ikke, se jeg er med dere helt til verdens ende», sier Bibelen. Enden kommer når alle folkeslag har hørt evangeliet, sier Jesus. Derfor ønsker jeg med disse få ordene å oppmuntre til handling og arbeide nå i den beste tid for evangeliets muligheter noen gang i historien. Jeg har talt om og skrevet dette flere ganger tidligere. Nå må vi være som speiderne som så muligheter og ikke frykten da de speidet i løfteslandet.

Kjære venner; det er i det umulige Guds kraft virker. Det er i tvilen at troen skinner gjennom. Det er i kamper vi kan vinne seier. Dette gjelder i våre bygder og byer og like til jordens ender. I land med den største kampen ser vi de største resultater av at evangeliet vinner frem. Vekkelsene pågår i de utsatte områdene, og av en eller annen grunn dessverre ikke i Vesten der rikdom og mere fredelige forhold råder.

Jo, det er mye som skjer, men hold fokus. Han som har all makt, er fremdeles Han som har makten. Ingen jordisk beslutning eller personlighet kan ta den fra oss. VI MÅ BARE FØLGE JESUS UT I HANDLING OG GJØRE NOE MED DET VI SER, SIER OG BER OM. Det ser ut som strategien til fienden virker. Han visker ut alvoret og fokuset.

Jeg ser våre lokale misjonærer maler mulighetene foran mine øyne hver dag. Der det er tro og handling, går evangeliet frem og møter menneskers behov. Verden har aldri sett mere vekkelse enn nå!

De spesielle tider er kanskje at vi som tror er blitt blendet av frykt og handlingslammelse. Fokuset kan ofte bli på oss selv og ikke på de som enda ikke har funnet troen.

LA OSS LAGE SPESIELLE TIDER DER FOLK FÅR SE DEN EKTE JESUS!

Kilde: Troens Bevis bladet for juli 2023

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen.

Du kan være også være med og  støtte dette misjonsarbeidet med en gave 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter