Nordafrikansk ektepar løst fra narkotika

En velstående kvinne sendte oss livshistorien sin om tenåringsbruden som mistet barna i en skilsmisse og deretter hele formuen til rusavhengighet. Men etter å ha sett på Miracle Channel fikk hun tro for å be Gud om et under.

“Da jeg var 16 år gammel var jeg en tilslørt muslimsk brud som giftet seg med en kristen mann. Det tok ikke lang tid før han konverterte til islam. Jeg gjorde ferdig videregående og fikk to barn. Da jeg gikk på yrkesskolen ble jeg venn med en kristen student. Hun visste at min mann hadde konvertert, og gjennom min påvirkning gikk hunn også over til islam.

På den tiden underviste jeg i Koranen og jeg var svært ivrig i min tro. Jeg ledet også en jente jeg møtte i frisørsalongen og en annen ung gutt til islam. Men etter syv års ekteskap skilte jeg meg fra min mann, og barna våre gikk til mine svigerforeldre som skulle oppdra dem. Nå seg jeg at det var en skjult velsignelse fordi hans foreldre er kristne og de ble opplært til å kjenne Gud i et godt kristent hjem.

Tapte alle pengene
For fem år siden giftet jeg meg med en muslim fra muslimsk bakgrunn. Men han hadde en dårlig innflytelse over meg. Han var narkoman, og selv om jeg prøvde å hjelpe han ble jeg selv rusavhengig. Foreldrene mine prøvde å hjelpe oss, men til ingen nytte.  Jeg tapte hele formuen min på stoff. I løpet av de fire siste årene brukte vi over fire millioner kroner på rus. Vi kom til det punktet at vi måtte selge møblene og alle hvitevarene. Vi solgte alt vi eide.

Hemmelig TV-seer
Men i mars begynte jeg i hemmelighet å se på TV-kanalen deres bak ryggen til min mann. Gjennom programmene deres ble jeg glad i Jesus, og jeg ønsket å leve som en kristen. Jeg hadde mine tvil, jeg forstod ikke det med at Jesus var Guds sønn eller hva Forsoningen betydde.  Men min mann så forandringen i meg og han så også at jeg forandret kanal på TV hver gang han kom inn i rommet. Han bestemte seg for å finne ut hva jeg så på. Så begynte han å se på Miracle Channel bak min rygg!  En dag konfronterte vi hverandre med det vi holdt på med. Og akkurat som meg hadde han også begynt å bli glad i Jesus. På dette tidspunktet var vi helt nedkjørt av rus og vi var ikke i tvil om at vi var fortapt. Vi bestemte oss for å be på den kristne måten, og vi fortalte Gud at vi var trengte hjelp. Før så hadde vi bedt til Allah, men det hjalp ikke. Nå vet vi at det er Jesus som er miraklenes Gud.

Ingen abstinenser
Overraskelsen var stor da vi stoppet å bruke stoff. Vi ganske enkelt holdt opp med det, uten smerte eller abstinenser. Det var som om vi ble rørt av Guds hånd. Nå er vi begge blitt kristne. Jeg leser i Bibelen hver dag, og jeg prøver å lære mer om vår Himmelske far som har omsorg for oss. Min store sorg nå er tanken på dem som jeg ledet bort fra den sanne Gud, og jeg ber om Guds tilgivelse for dette. Gud helbredet og frelste oss og jeg kommer aldri til å fornekte troen på Kristus.” 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter