Ungdomsfestivalen er igang!

Jesus to the Nations er i gang med kanonbra lederseminarer torsdag kveld og fredag formiddag.

Jesus to the Nations er i gang med kanonbra lederseminarer torsdag kveld og fredag formiddag. 30-40 ledere følger seminarene. Kl 20:00 i kveld braker det løs med åpningsmøte i Sarons Dal Hallen.

«Gå så sterk som du er»  er overskriften til Jan Inge Espedal fra Karismakirken  i et av seminarene fredag formiddag.

– Vi er skapt til å bli elsket av Gud. Det starter her. Derfor elsker vi Gud tilbake og vi elsker vår neste.

Jer.1.4-12. Jeremia protesterte på Guds kall.  Ikke protester! Gud bestemmer hvor du skal gå.

Tim.4.12. Paulus oppmuntrer Timoteus. La ingen forakte deg. Tenk ikke nedsettende om deg selv. Vær et forbilde! Tro på deg selv, på Gud og på kallet.

Gal.1.1. I presentasjonen av seg selv er Paulus rimelig frimodig: « Jeg er utsendt av Jesus Kristus». Se ikke smått på deg selv. Ha din identitet på rett plass og vit hvem som har sendt deg!

Dom.6.12-17. Gideon protesterer også på Guds kall. Guds tiltale er: «Gå så sterk som du er. Herren er med deg du mektige kriger» siterer Espedal.

– Det som er umulig for mennesker er mulig for Gud (Luk.18.27). Det handler ikke om den som er utsendt men den som sender deg ut. Du er Guds representant. Derfor kan vi si at vi har et budskap fra Gud. Vi er utsendt av selve universets skaper, fortsetter den engasjerende ungdomspastoren fra oljebyen.

Tilslutt 3 tips til ungdomslederen: 1. Trosfriskende undervisning fra Guds ord (det eneste som er sikkert er at ting forfaller). 2. En litt eldre mentor du kan dele alt med. 3. Kvalitetstid med Jesus.

Andre seminarholdere: Evangelist Hans Martin Skagestad fra Troens Bevis, pastor Terje Govertsen fra Betania Kristiansand, ungdoms-og medpastor Håkon Vestersjø fra Klippen Sandnes, medpastor Lars Petter Flatøy fra Filadelfia Arendal.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter