Et mangfold av nye arabiske vitner

En hel familie fra Algerie tar imot Jesus som sin frelser. En hemmelig kristen i Yemen ber om forbønn for sitt land, og en seer i Tunisia vitner frimodig om sin nye tro.

 

 – Jeg kommer fra Sudan og vi er en stor beundrer av TV-kanalen deres. Vi ser på den hele tiden og det er blitt viktig for oss å bli kjent med Jesus Kristus, skriver denne seeren til Troens Bevis nå i sommer. Han er en av flere tusen arabiske TV-seere som kontakter Troens Bevis hver eneste måned etter å ha sett på vår arabiske TV-kanal, Miracle Channel. Her følger et lite utvalg av respons:

Familie fra Algerie: Min kone og jeg og våre barn takker dere stort for denne kanalen som har åpnet våre øyne for Jesus Kristus. Nå kjenner vi den virkelige veien til Gud. Vi beundrer Jesus og hans dyrebare undervisning. Vi vil leve for Kristus. Vær så snill og send oss Brevkurset ”Det Nye Liv”.

Frimodig vitne fra Tunisia: Det var bokstavelig som en eksplosjon inne i meg da jeg begynte å se på Miracle Channel. Jeg fikk svar på spørsmålene som jeg hadde grunnet på i årevis, og overraskelsen var stor da jeg åpnet mitt hjerte for Jesus Kristus. Plutselig skjønte jeg at de kristne ikke tilber tre guder, men at Faderen og Sønnen og Den Hellige Ånd er den samme. Jeg ble forvandlet fra en mann som alltid var forvirret om de religiøse spørsmål til en som begynte å vitne og fortelle andre om troen. Jeg frykter ingen lengre, men jeg ble arrestert av politiet. De har ikke klart å true meg til stillhet, og nå venter en stor rettssak for meg. Kjære brødre, dette er en stor hendelse, blandet med tårer og velsignelse, men jeg vil gjerne oppmuntre dere på Miracle Channel til å fortsette. Takk for alle deres bønner, vær så snill og be for meg og at tusener av andre i Tunisia også må lære å kjenne Jesus Kristus.

Hemmelig kristen i Jemen: Vær så snill og be for det som nå skjer i Yemen. Vi er hemmelige troende, og jeg mener og at ingen, absolutt ingen kjenner til oss. Vi ber for frihet i landet så vi kan tilbe Jesus åpenlyst.

Syrisk kvinne i Frankrike: Jeg er en kvinne fra Syria som bor i Frankrike. Vi ser på kanalen deres nesten daglig. Jeg bestemte meg for å skrive til dere for å takke for alle programmene som dere sender. De er som fete måltider for vår sjel som hjelper oss å få et nært forhold til Gud, i tillegg til at de oppmuntrer hjertene våre. Vær så snill å be for oss og hele vårt land som nå går igjennom en vanskelig tid.

Takknemlig i Sverige: Brevkursleksjonene har stor betydning for meg. Jeg gleder meg til de nye brevene som et barn når jeg går og venter på at de skal komme i posten! De har gitt meg fred og trøst i sjelen. Be gjerne om at jeg skal kunne hjelpe andre å bli kjent med Jesus Kristus slik jeg nå selv kjenner han.

Glad seer i Marokko: Mine kjære brødre fra Miracle Channel. Jeg bor i en liten landsby sør i Marokko og jeg har mange problemer. Men i dag ble jeg veldig glad da jeg så på Miracle Channel og jeg følte fred. Kan dere be for meg til Jesus Kristus? Jeg vil gi mitt liv og min sjel til Gud så jeg kan få et nytt liv som er fullt av håp og kjærlighet.

En venn av Miracle Channel: Jeg er en lojal venn av Miracle Channel. Jeg er en muslim og jeg tviler ikke på min egen religion, men har ikke noen motforestillinger mot å lære mer om kristendommen gjennom Brevkurset som dere har. Jeg vil også gjerne ha en bibel på arabisk. For å være ærlig er jeg veldig forvirret angående Bibelen. Det som har fått meg til å skrive til dere er at jeg føler en slik tomhet inne i meg. Vær så snill og hjelp meg.

 

Miracle Channel er Troens Bevis sin arabiske satellittkanal. Den har sendinger 24-timer i døgnet på NileSat og Hotbird og dekker hele Nord-Afrika, Midtøsten, Gulfen og Europa.  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter