Skattefradraget på gaver fortsetter som før

Økonomisjef i Troens Bevis, Arnold Dragland, kommer med gla’ meldingen om at skattefradragene på gaver fortsetter som før.

Etter at regjeringen først varslet kutt i ordningen med skattefradraget for gaver til frivillige organisasjoner, har regjeringen snudd i saken og opplyser at den  ordningen forsetter som før, og i tillegg blir noe utvidet.

Les regjeringens pressemelding her:

Den utvidede ordningen innebærer at det også skal være mulig å få skattefradrag for beløp som blir gitt til godkjente utenlandske organisasjoner.

-Det er på grunn av regelverket i EØS at den utvidete ordingen er kommet på plass. Det skal være lik behandling for alle organisasjoner som tilhører ett EØS land. Vi er veldig fornøyd med at regjeringen kom frem til denne løsningen som gjør at giverne fortsetter å få skattefradrag på gavene som de gir oss, sier Arnold. 

Ikke går glipp av fradraget!
Han legger til at vi har fremdeles mange giver i Troens Bevis sitt system som har rett på skattefradrag om de bare vil oppgi personnummeret sitt.

-Det er synd at det er mange som fortsatt går glipp av denne fordelen. For å få fradraget er det vi som må rapportere gavene til skattemyndighetene, og for å gjøre det trenger vi giverens personnummer. Kontakt oss og vi vil få det ordnet for inntekståret 2010, sier økonomisjefen.

Dagens ordning innebærer at en kan få fradrag når årlig innbetaling er minimum  500 kr og opptil 12.000 kr pr. år, for ektepar er maks fradrag kr 24.000 pr. år.   

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter