Irakisk familie i Norge lærer om Jesus på Miracle-kanalen

I juni måned var det 1688 personer som tok kontakt etter å ha sett TV-programmet på Miracle-kanalen fra Troens Bevis. For 633 personer var det første gang de kontaktet satellittkanalen, som kan sees av over 100 millioner arabisktalende mennesker.

 

En av personene som kontaktet kanalen for første gang var Kourina fra Frankrike. Hun forteller at hun er alene fra 7 om morgenen til 7 om kvelden mens mannen er på jobb.

– Disse timene er tøffe for meg fordi vi ikke har barn og jeg er helt alene. Jeg visste ikke hva jeg skulle ta meg til inntil jeg oppdaget Miracle-kanalen. Der fant jeg en venn. Kanalen utgjør en stor forskjell i livet mitt. Der hører jeg Guds ord hele tiden.

”Diwaniya” er et program som snakker om virkeligheten og kunnskapen om mennesker. Dette programmet har virkelig forandret tankene mine. Programmet ”Kom og Se” snakker om situasjoner vi mennesker møter. Der har jeg lært å si ”unnskyld” til min mann. Programmet ”Mellom deg og meg” har lært meg å være vis, og programmet Miracle har vist meg hvordan jeg kan møte forskjellige problemer i livet.

– Det har også lært meg ting om mirakler og den åndelige verden jeg aldri visste var mulig, forstetter Kourina. Programmet ”Daglig Brød” lærer meg ting om Bibelen jeg syntes det var vanskelig å forstå tidligere. Denne kanalen har også vist meg at det ikke er noen forskjell (i verdi, red. anm.) på mann og kvinne, og dette har hjulpet meg i livet.

Kourina avslutter brevet med å be om brevkurset ”Det nye liv”.

En irakisk familie som ser på kanalen i Norge ønsker også å blir elever ved brevkurset:

– Vi er en familie ifra Irak som nå bor i Norge. Vi kan ikke fortelle dere nok hvilken glede det er for oss å se på Miracle-kanalen. Der vi bor er det ikke noen arabisktalende menigheter, men nå har Miracle blitt vår arabiske kirke. Der har vi lært mer om Jesus, og vi ber at Gud vil hjelpe dere å spre Guds ord til hele menneskeheten.

Bare i juni måned kom det respons fra over 32 land. Ut av 1688 personer tok 757 kontakt via e-post, 229 via MSN (Internett) og 124 via SMS. Resten tok kontakt over telefon eller per brev.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter