Frykter ikke Jesus men imperialistiske kristne

Muslimer frykter ikke Jesus, men imperialistiske kristne som vil omvende dem til vestlig kristendom. ”I Brennpunktet” avliver populære myter og viser hvordan man forteller muslimer og jøder om Jesus.

 

I etterkant av sommerstevnet er det kommet inn konkrete forespørsel om hvordan man forteller muslimer om Jesus. På flere av møtene under sommerstevnet var det fokus på hvordan man forholder seg til muslimer etter Carl I. Hagens utspill på Levende Ord, hvor han harselerte med Muhammed, muslimenes største profet.

– Vi angriper aldri folk av andre religioner i Sarons Dal, sa Aril Edvardsen. Etter å ha formidlet en levende tro på Jesus til millioner av mennesker i fremmede kulturer de siste 40 årene, erfarer Trioens Bevis at muslimske myndigheter og religiøse ledere frykter ikke Jesus. Tvert om, de vil gjerne høre om ham. Det de frykter er imperialistiske kristne som kommer for å omvende muslimer til vestlig kristendom.

Ved å bruke koranen som brobygger, har Aril Edvardsen skrevet en bok som viser hvordan man forteller muslimer om Jesus. I boken avliver han også en del populære myter om islam som media ofte og feilaktig trekker frem. Fordi islam også avspeiler forskjellige arabiske stammekulturer, er det viktig å vite hva koranen sier og hva som er kultur når man snakker med muslimer. Akkurat som mange kristne ikke kan skjelne mellom kristen kultur og Bibelen, er det også tilfelle blant muslimer og koranen.

Boken tar også opp situasjonen i Midtøsten og plasserer den i et endetids perspektiv. For alle som ønsker et sunt og balansert bibelsk perspektiv på Midtøsten, og kunnskap om hvordan man forteller arabere og jøder om Jesus, Messias, er dette en bok å anbefale.

«I Brenn punktet» av Aril Edvardsen kan bestilles over webshopen og koster 98,-.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter