Flere brevkurslagre er tomme

I 2008 ble det registrert over 200 000 nye brevkurselever. Nå er flere av lagrene på brevskolekontorene til Troens Bevis tomme, og vi trenger hjelp til å få trykket flere kurs.

Troens bevis driver i dag tolv brevskoler i Europa, Afrika og Asia. De siste to årene har brevskolene vokst med flere hundretusen nye elever. Etterspørselen er enorm, det er bare midlene som setter grenser for hvor langt ut brevkurset kan nå ut.

Målet med brevkurset er å gi søkende og nyfrelste et godt bibelsk grunnlag i den kristne tro. Leksjonene er underbygget med mange bibelvers, så det er ikke nødvendig å eie en bibel for å kunne gjennomføre kurset. Dette er en fordel spesielt i fattige land, siden mange elever ikke har råd til å kjøpe egen bibel, og vi ikke har midler til å dele ut bibler til alle som ønsker det.

Gratis for alle
Brevkurset skal være gratis og tilgjengelig for alle. Hvem som helst skal kunne trykke det opp og dele det ut. I mange deler av verden er det selvfølgelig ikke så enkelt. Den økonomiske, religiøse og politiske situasjonen tillater ikke alltid det. Derfor har Troens Bevis med hjelp av våre trofaste støttepartnere startet brevskoler i vanskeligstilte land og finansiert driften av dem. Brevskole staben organiserer og gjennomfører også egne mindre kampanjer for å nå ut til ufrelste. Brevskolene som blir drevet av oss, jobber etter samme visjon som resten av Troens Bevis: å nå de unådde med evangeliet. Derfor skal vår økonomiske støtte bare gå til å dele ut brevkurset til ufrelste og søkende.

Kommer frem overalt
Brevkurset er evangelisten som kommer fram overalt – til og med på lukkede steder. Noen elever må lese leksjonene i det skjulte, fordi foreldre og venner ikke godtar den kristne tro. Andre er i fengsel, på sykehus eller i flyktningsleirer og kan ikke få verken besøk eller post. Uansett – gjennom brevkurs møter Jesus enkeltmennesker i deres nød. Han viser dem sannheten og veien og tilbyr dem frelsen og evig liv.

Brevkurset er blitt veldig populært og lagrene tømmes fortere enn vi har penger til å fylle de opp igjen. Mange nye elever har allerede stått flere uker på venteliste for å få leksjon 1. I tillegg skal brevskolene i Kongo og den nye skolen i Indonesia trykke tusenvis av brevkurs for å dele ut under vårens og høstens kampanjer med Rune Edvardsen.

Akkurat nå trenger våre brevskoler kr. 500 000 til trykking av nye brevkurs. Her trenger vi din støtte – vær med og hjelp oss til å nå ut til enda flere mennesker med Evangeliet!
For å gi en gave til trykking av brevkurset, kan du klikke her.

Du kan lese mer om det fantastiske som skjer rundt brevkurset i forskjellige land i Troens Bevis bladet for mai, 2009. For å motta Troens Bevis bladet gratis i ett år uten noen forpliktelser, kan du klikke her.

Tags:


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter