Partnerturne i Danmark

Troens Bevis trapper opp sin aktivitet i Danmark og gjennomførte nylig en partnerturne i seks menigheter. Turneen startet i Pinsekirken Korsør på Sjælland en onsdagskveld i slutten av april og ble avsluttet i Citykirken i Århus søndagen etter. Troens Bevis 200 danske partnere ble spesialinvitert og godt over 100 av disse kom til møtene.

En ny strategi
Misjonsleder Rune Edvardsen delte inspirert fra de siste måneders kampanjer i
Myanmar, India og Nepal. Samtidig tok han de danske tilhørerne med inn i misjon-strategien for å nå de 3milliarder unådde med evangeliet.

– I Nepal har vi en litt ny strategi. Etter å ha registrert respons fra 7000 mennesker på kampanjen i januar deltar jeg nå selv aktivt i oppfølgingsarbeidet. Jeg var tilbake i Kathmandu for ca. 3 uker siden der vi samlet om lag 2400 av disse i en stor møtehall. Vi planlegger å starte et arbeid for disse som vi vil kalle Rock House. Jeg skal tilbake dit i juni for videre oppfølging forteller Rune, mer og mer engasjert, mens han understreker: – Grunnen til vi lykkes er at vi har dere som partnere!

 Øker engasjementet
Det kom opp til 40 partnere på møtene, men også tidligere partnere og dansker som er ukjent med arbeidet dukket opp. Mange var begeistret og takknemlig for Danmarksbesøket og flere vil øke sitt engasjement. Det ble også tegnet mange nye abonnenter til vårt månedsmagasin.

danmark2016 sal

Vekst etter Aril
Medlemmer fra Troens Bevis danske styre deltok også under turneen og styreleder Frede Rasmussen delte begeistret om at arbeidet har fortsatt å vokse de siste årene: – Arbeidet etter at Aril døde har ikke blitt dårligere. Det ble vekst og det er flott å se. Våre brødre her har grepet gløden og fortsatt arbeidet. Vi som styre i Danmark er glad for å kunne være med å bidra i arbeidet.

Danske partnermenigheter
Kai Johansen jobber med partnermenigheter som sitt hovedarbeid og deltok også under turneen: – Min jobb er å få menigheter og pastorer til å løfte blikket for å se de unådde. Vi gir vårt arbeid som et redskap til de skandinaviske menighetene. Vi har nå mange  dedikerte partnermenigheter i Norge og håper nå også på den første danske!

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter