Ble takket av Vietnams nye president

En historisk dag fant sted i Vietnam torsdag 13. juni da Pastor og Troens Bevis sin feltleder Daniel Pham ble invitert på besøk til President palasset for å hilse på landets nye president, General To Lam.

Pastor Daniel Pham ble invitert som representant for de evangeliske kirkene i landet. Han leder i dag en kirkebevegelse på nesten 300 menigheter. Under Covid ble menighetene hans kjent for å hjelpe lokalbefolkningen med mat og medisiner.

-Det som skjedde var at vi fikk hjelpe både fattige og rike i byen, inkludert høyrankende offiserer og andre i ledende stillinger i byen, alle trengte hjelp! Det åpnet dørene hos myndighetene, som ble så overrasket over at de kristne ville gjøre dette for lokalsamfunnet, forteller han.

Les historien til Daniel Pham her

Under møtet anerkjente den nye presidenten religionenes bidrag til hjemlandet, og at religion er en uunnværlig ressurs i prosessen for å bygge et rikt, stabilt Vietnam.

Daniel Phan var selv offer for religiøs forfølgelse, og var fengslet i 1 år for sin tro. I tillegg ble passet hans pass konfiskert i 13 år, så han kunne ikke reise utenlands.

Anerkjennelse fra politiministeren
Samme dag som besøket til president palasset, besøkte delegasjonen med religiøse ledere også general Luong Tam Quang, den nye politiministeren i landet. I en vennlig og åpen atmosfære takket ministeren de religiøse lederne for at de var med på å bygge et trygt og solid liv for folket. Både Presidenten og Ministeren fikk hver sin bibel av Pham.

Nytt er også at Jesus filmen kommer til å bli vist på landets kinoer fra i 18. juni i år!

I innlegget om besøket på sin egen Facebook side, avslutter den vietnamesiske pastoren med følgende bibelvers:

«Be for konger og alle i ledende stillinger, så vi kan leve et stille og fredelig liv med gudsfrykt og verdighet i alt. Dette er godt og noe Gud, vår frelser, gleder seg over, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og lære sannheten å kjenne.» 1 Timoteus 2:1-3

Les også:

Lærte å stole på Gud gjennom prøvelsene

Barnemirakelet i Ho Chi Minh City 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter