Ingen Utelatt Rogaland

Den første uka i september har Troens Bevis trioen Hans Martin Skagestad, Zoé Kristiansen  og Kai  Johansen vært på turné i Rogaland. Målet er å sette fokus på Troens Bevis nye storsatsning «Ingen Utelatt». I løpet av en kort uke har de besøkt Haugesund, Karmøy, Moi, Stavanger, Sandnes og Bryne.

-Mottakelsen har vært kjempebra, forteller turnéleder Kai Johansen. Han trekker spesielt fram responsen fra samlinger for unge voksne:

– Vi merker hvordan denne aldersgruppen blir sterkt berørt når vi forteller hvordan barn med spesielle behov i Uganda blir behandlet av familie og samfunnet. Det gir samtidig håp når vi viser bilder fra senteret som bygges utenfor Kampala i Uganda og det er veldig oppmuntrende å se givergleden også blant de unge.

En turné nær folk flest
Trioen har besøkt alt fra partnertreff på Karmøy, ungdomsmøter i Haugesund,  lederskap i Bryne og gudstjenester i Stavanger og Moi.  – Når vi er tilstede på en plass over litt lengre tid får vi mulighet til å komme nærmere folk og til å også være spontane og for eksempel ta en kaffe med en pastor som vil vite mer om arbeidet. Vi har også sendt live på Facebook slik at folk kan følge oss fra sted til sted. 

Mål om å samle inn til 5 familieleiligheter
Idéen bak «Ingen Utelatt» er å snu ulykke og uverdighet til lykke for fattige familier som har barn med funksjonsnedsettelser gjennom å gi de leiligheter i vår omsorgsby «special pearls of Africa». En leilighet koster 25.000.- å bygge og i løpet av den korte uken var målet å reise støtte til 5 familieleiligheter noe Kai kan fortelle at ble nådd allerede den første helgen.

Les mer om Ingen Utelatt aksjonen her 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter