Hilsen fra Planetleder: Planetuken ble både nye venner, bønnesvar og et høydepunkt

Planetuken under Sommerstevnet ble både nye venner, bønnesvar og et høydepunkt for flere av barna som deltok.

av Rebbekka Høyer-Hansen, Planetleder

Planetene 2023, beste uken, beste stedet å være! Så mange glade barn og fornøyde voksne og foreldre. Jeg sitter igjen med en stor takknemlighet til alle de som får denne uka til å skje, og som får den til å bli så bra! Det krever en del forarbeid, mye underveis, og noe etterarbeid. Men alt dette går når du har så gode mennesker rundt deg som brenner for Gud og barn/unge. Det er et privilege å lede ann planetarbeidet i Sarons Dal.

Uken ble MYE vær, mye regn! Men selv ikke det vipper disse lederne av pinnen. De smiler fortsatt, løser utfordringene som kommer, og gjør uken til en opplevelse – selv i regnvær. Det har vært få utfordringer. Og de utfordringene som har vært har vi kunnet løse sammen underveis. Så mange får gjøre kule aktiviteter, mange får venner fra ulike steder i landet. Kanskje for resten av livet. Å se ungdommene utfordre seg selv på aktiviteter som de kanskje tenkte de ikke turte, men mestret likevel. Det er noe nydelig med det. Det er jeg veldig takknemlig for. Jeg prioriterer alltid å få med meg litt møter rundt på de ulike planetene. Der kjenner man virkelig på hensikten av uka. Her får barn OG ungdommer oppleve Gud, Hans nærvær, lære om Gud, bli kjent med Gud, være med i nydelig lovsang, høre taler som blir illustrert slik at man lettere forstår. Jeg blir stolt av alle disse lederne, det vi får til, og så takknemlig til Gud for hva Han gjør!

Over 15000 barn og unge har vært på Planetene siden oppstarten for 21 år siden.

 

Det er mange historier:
Barn som føler seg ensomme og har slitt med relasjoner. Denne uke fant de seg venner og uken ble et høydepunkt. Et bønnesvar for mor som var spent på uken.

Ungdom som reiser hjem og har tatt et valg om å følge Jesus! Etter denne uken har de mer bevisste på sin tro, livet og sine valg!

Foreldre som har sendt barna på planetene for for første gang og allerede har meldt de på igjen neste år, fordi opplevelsen har vært så god.

Ledere som har vært med for første gang og sier det er 10/10 på alt.

Det var mye gøy og action på kveldsmøtene til JuniorPlaneten (9-10 år).

 

Mine høydepunkt:
Treffe alle de frivillige ledere/gruppeledere som gir inn en hel uke til misjon. Det berører meg! At mange bruker en ferieuke for å betyr noe for andre: bli slitne, lite søvn, men likevel kjenner at det er verdt det! Det er hverdagshelter for meg.

Alle små og store historier og frelste, valg om å følge Jesus, alle som er blitt berørt av Gud og som har kjent på Hans nærvær, all latter og lek, smil, ledere som ler når det regner enda en dag, barn som løfter hender i lovsangen, møte mellom Gud og mennesker!

Ungdommene som samlet inn 84.000,- til Uganda prosjektet. Jeg blir stolt og imponert!

Planetene fikk inn 84 000 kroner til Ingen Utelatt prosjektet for det nye omsorgssenteret som nå bygges i Uganda for barn med spesielle behov.

 

Avslutningsmøte fredag med ballongslipp!

Alle som tar sin oppgave så alvorlig, gjør det lille ekstra, på aktiviteter, møter, taler, gruppeleder og samlinger, instruktører.

Jeg gleder meg allerede til neste år!

Antall på planetene 2023:

Påmeldte: 763

 

Planetpåmeldingen for 2023 er nå åpen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter