Rune Edvardsen 60 år

I dag kan vi feire 60 års dagen til misjonsleder Rune Edvardsen, daglig leder for Troens Bevis Verdens Evangelisering.

Den 29. juli fyller misjonsleder Rune Edvardsen 60 år.  Han er født av foreldrene Kari og Aril Edvardsen og har i sitt voksne liv vært en sentral medarbeider i Troens Bevis Verdens Evangelisering. Han har gått gradene fra vanlig medarbeider til avdelingsleder og personalsjef.

I mange år var han med i lederteamet i virksomheten før han ble utnevnt til daglig leder i januar 2007.

I september 2008 døde hans far, Aril Edvardsen, og fra da av har Rune vært den naturlige lederen og frontfiguren i virksomheten, noe han har utøvd på en eksemplarisk og enestående fin måte.

Rune er oppvokst med misjonen. Fra guttedagene av ble han med foreldrene på utallige misjonsreiser både til fremmede himmelstrøk og her i hjemlandet. Misjonen grep hans hjerte og det ble naturlig at han også selv engasjerte seg nettopp i dette arbeidet.

Rune er en person med egne tanker og meninger, derfor valgte han i ung alder å bli sveiser på Tinfoss Jernverk i Kvinesdal. Han ville ikke bare automatisk begynne som ansatt i Sarons Dal uten selv å ha gjort erfaringer fra det profane arbeidslivet. Rune jobbet som sveiser i ni år. Det gledet Aril Edvardsens hjerte da han begynte som heltidsarbeider i Troens Bevis Verdens Evangelisering i 1989. Rune var da 27 år gammel.

Det er utrolig at Rune er blitt 60 år. Hans ungdommelige sinn og profil og «gutten» i ham holder ham ung. Men snakker man med Rune skjønner man at det er en person med mye erfaring, for det er utrolig med livsvisdom og opplevelser han kan øse av! Rune er i besittelse av livserfaring og kunnskaper langt utover det vanlige!

Rune er en avslappet og jordnær person. Han er verken jålete eller selvopptatt. Han har rett fokus i livet – det er hans frelser, Jesus, og sine medmennesker, særlig de med en vanskelig bakgrunn og som lever i fattigdom og krig.

Rune har et sosialt hjerte som brenner for de lidende og han strekker seg langt for å hjelpe andre. Han er en person som nyter stor respekt nettopp for sitt engasjement for de nødlidende. Hans brennende engasjement overfor mennesker med spesielle behov, det finnes omtrent en milliard av dem på jorda, er både gripende og imponerende.

Ved sin side har Rune sin kone Sølvi. Hun er generøs og en viktig støttespiller for Rune. Den nære familie og hans mor, Kari, er stolte over jubilanten.

På vegne av Troens Bevis Verdens Evangelisering gratulerer jeg Rune Edvardsen hjertelig med de 60 år! Vi heier på Rune og setter ham høyt!

Må Herren gi mange gode og flotte år!

Med vennlig hilsen
Sten Sørensen
Styreleder i Troens Bevis Verdens Evangelisering

NB! Rune ønsker ikke personlige gaver, men heller at det gis gaver til mennesker med spesielle behov gjennom prosjektet i Uganda.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter