Årets Partner video sendes nå ut

Over 6000 misjonspartnere vil neste uke få årets partner video på DVD i posten. Den er spekket med flotte videoreportasjer fra korstogene i Senegal, Tanzania, Burundi og India.

 

Årets partner video, som treffende heter ”Gud’s ”eventyr” fortsetter i 200 land” blir i neste uke sendt ut til over 6000 av Troens Bevis sine støttepartnere. Her får de se fyldige reportasjer fra de store korstogene til Troens Bevis i året som er gått.  Den inneholder også et glimt fra folkemøtene til Aril Edvardsen, siste nytt fra Miracle kanalen og klipp fra gullbryllupsfeiringen til Kari og Aril under årets sommerstevnet.

Det ord aldri kan si
Her får du se syn som ord alene aldri kan beskrive fullt ut; tusenvis av muslimer og hinduer som  springer frem til plattformen for å ta imot frelsen i Jesus Kristus, tårene og takknemligheten til krøplinger, blinde og lamme som blir helbredet, og lyset av glede som stråler ut av øynene til barna på Dina senteret i Kongo.

Hvis du ikke allerede er en støttepartner, gi deg selv en  julegave og se det flotte  misjonseventyret til Troens Bevis i 2006.  Kanskje du får lyst til å være en del av det mektige frelsesverket Gud gjør på alle kontinent i disse dager.

Klikk her for å bestille denne sterke videoen.
Kun kr. 100,-  for over 2 timer med fyldige reportasjer.

(Velg DVD/Video og Partnervideo
i webshop-menyen)



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter