Flere frelst på YouthPlanet

Flere titalls ungdom har tatt imot Jesus for første gang eller tatt et nytt standpunkt for troen under YouthPlanet som hadde rekord oppslutning med 243 ungdommer under Sommerstevnet.

youth1

Både Mari Uppsala, Hannah Eilertsen, Karoline Daland, Amalie Lindtveit og Mona Blitzer er enige om at uken på YouthPlanet (16 til18 år) har vært helt topp. Etter en gallamiddag torsdag kveld da ungdommene får pynte seg litt ekstra til en fest middag før de skal ha en egen utgave av det store korslaget, men at møtene og lovsangen ikke var så verst heller.  

Mens gruppeleder Rebekka Høyer-Hansen dekket bordene i ungdomshallen for gallamiddagen den første kvelden var det minst 15 ungdommer de fikk be med som gav livet sitt til Jesus eller tok ett nytt standpunkt for troen sin, neste dag var det 20 og så var det 15 igjen onsdag kveld. Og flere har også blitt bedt for til helbredelse, ifølge Rebekka.

– Jeg har vært med i ni år nå. Jeg ser at aktivitetene har forandrer seg for å holde tritt med ungdomskulturen, men budskapet er jo det samme. Og tallene taler for seg selv, antall ungdom øker hele tiden, så vi må jo gjøre noe rett, sier Rebekka og smiler.

Leder for YouthPlanet, Jarl Håkon Pedersen, forteller at det har vært en gjennomgående flott uke. Han forteller at han er omtrent vokst opp i Sarons Dal og har vært med på Planetene i åtte år. Derfor var det spesielt spennende å være leder for YouthPlanet for første gang.

– Det som får meg til å bruke en god uke av sommerferien er at ungdom skal få ett møte med Jesus,  og det er også  drivkraften som får meg til å holde ut med å legge meg kl. 03:00 og stå opp igjen kl. 07:00, legger han til med en latter.

– Men apropos, jeg må legge til at hvis vi skal vokse oss større må vi ha flere gruppeleder neste år. Ungdommene er her, men det er ledere vi mangler, så jeg vil gi gjerne gi dette som en oppfordring til neste sommer, oppfordrer han.



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter