Gleder seg til «normal» Stevnesommer i Sarons Dal

-Jeg er privilegert som har så mange flotte folk rundt meg. Vi har et fantastisk samarbeid. Jeg er først og fremst tilrettelegger, og heier på alle de kjempeflinke folkene som står med meg, sier Rebekka Høyer-Hansen.


Rebekka Høyer-Hansen har hovedansvaret på planetene for barn og unge.
Hun er i full gang med å planlegge spennende opplegg og aktiviteter på de fem planetene under årets sommerstevne i Sarons Dal.

-Etter to år med pandemi og restriksjoner ser vi alle fram til et mest mulig «normalt» sommerstevne i Sarons Dal. Det fine stevnemottoet: «Grenseløs», appellerer til kreativitet og oppfinnsomhet, og kan brukes til å skape mange spennende ting, sier en entusiastisk planetleder, Rebekka Høyer-Hansen, som står foran sitt andre år som hovedansvarlig for planettilbudet under sommerstevnet.

Før den tid jobbet hun ca. 15 år frivillig som ansvarlig for ungdomsplaneten under sommerstevnet. Hun brenner for at flest mulig barn og unge, skal få høre om Jesus i tidlige barneår, og knytte en personlig relasjon til Ham.

Rebekka Høyer-Hansen er i full gang med å planlegge Planetene under Sommerstevnet.

 

Skreddersydd opplegg på hver av planetene
Rebekka og hennes medarbeidere tar med seg det beste fra tidligere planetsatsning under sommerstevnene i Sarons Dal. De jobber nøye med detaljene, og lover et skreddersydd opplegg for hver enkelt av de fem planetene også denne sommeren.

-Ja, vi er veldig opptatt av å tilrettelegge opplegg og aktiviteter som er tilpasset de ulike aldersgruppene. Det er mange ting som skal klaffe og mye som skal forberedes. Jeg er spent på hva Gud vil gjøre med de mange barn og unge denne sommeren! Det er så viktig å gi dem gode opplevelser og introdusere Jesus for dem i tidligere barneår, framholder Rebekka.

Mange voksenledere trengs
-Vi trenger veldig mange voksenledere som brenner for både Gud og barna! Faktisk er det slik at jo flere voksne ledere vi får med oss, desto flere barn kan vi ta imot på planetene. De voksne vil få mange forskjellige oppgaver; fra praktisk tilrettelegging til samvær og samtaler med barna, og noen ganger bare en hånd å holde i.

-Vi har bruk for absolutt alle som har lyst og er villige til å gjøre en innsats! Det å investere ei uke sammen med barn under sommerstevnet, gir utrolig mye tilbake til dem som er involvert. De får mange tips og mye inspirasjon med seg hjem, både til seg selv og egen familie, samt til sine respektive menigheter.

-Jeg håper at mange ser viktigheten av å bli med som voksenleder. Det gir utrolig mye å stå sammen ei hel uke og sørge for å gi barn og unge det beste vi kan gi dem. Foreldregenerasjonen er bare så utrolig viktig, understreker Rebekka.

Rebekka brenner for at flest mulig barn og unge skal få høre om Jesus i tidlige barneår.

 

Lykkeborg med videre
-Vi satser på stor bredde i opplegget og innholdet også dette året. Blant annet blir Lykkeborg med videre. Dette konseptet har vært svært populært, og vi er kjempeglade for å kunne invitere til Lykkeborg også denne sommeren, sier Rebekka.

-Videre blir som vanlig det en kombinasjon av opplegg på stevneområdet og utflukter ut i naturen i distriktet. Det er mye logistikk omkring dette. Barna og de unge skal få oppleve at de er en del av noe større, samtidig som vi tilrettelegger aktivitetene på deres premisser.

-Det samme med møtene. De blir lagt opp i forhold til barnas alder, slik at de får mest mulig ut av alle møter; både lovsang, taler, illustrasjoner, konkurranser og alt av innhold! De ulike talerne og deres medarbeidere i møtene, jobber veldig godt med dette på hver planet. Her er det bare å glede seg og komme med stor forventing.

-En ting til: Det blir barnemøte hver kveld i Kirken i Dalen. Dette blir nok et høydepunkt, forteller Rebekka.

Fantastiske voksenledere
-Voksenlederne som gir av sin tid og sine krefter under stevnet er bare fantastiske. Jeg kan ikke få rost dem nok. Jeg har rollen som tilrettelegger og heier på alle disse som kommer fra fjernt og nær for å utgjøre en forskjell for barna.

-Voksenlederne trenger mye forbønn og all mulig oppmuntring og oppbakking. Jeg håper mange som leser dette, kjenner lyst og vilje til å bli med som leder. Sammen skal vi gi barn og unge et sommerstevne som gir minner for livet, sier en entusiastisk Rebekka Høyer-Hansen.

 

Påmelding og mer informasjon om Planetene og hvordan du kan bli en medhjelper
Du kan også kontakte Rebekka Høyer-Hansen direkte: 90585717, [email protected]

Støtt bærekraftig misjon med en gave

Kilde: Troens Bevis bladet for april, 2022.

Bli inspirert av trosstyrkende historier og nytt fra misjonsfeltene:
Få Troens Bevis bladet gratis i postkassen.

 

 



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter