Fikk se vekten av evangeliet

Pastor Rikard Røise fra Livets senter på Gjøvik var en av ni nordmenn som var med på turen til Goa for å få innblikk i misjonsarbeidet. Menigheten  hans hadde vært involvert i bistand, men ønsket også å nå unådde.

 

Menigheten til Pastor Rikard Røise, Livets senter på Gjøvik,  ble en partnermenighet til Troens Bevis våren 2019. Han var rask til å takke ja da han fikk invitasjon til å være med på Rune Edvardsens musikkfestival i Goa i desember.

-Det har vært spennende å få være med til Goa og se den gode kontakten Troens Bevis har med de lokale. Det er fint å se at de lokale er veldig involvert. Også var det så interessant å få besøke lokale indiske kirker.

Etter å ha delt Guds ord under pastorseminaret som pågikk på dagtid under festivalen, fikk pastor Røise invitasjon til å tale i en lokal kirke på søndagen.

Over 60 menigheter var representert under pastorseminaret i Goa.

 

-Folk var veldig sultne på å lytte og å lære. Også er de så tjenende. De kom med vannflasker og passet så godt på oss. Det viser hjertene deres. Blir også litt satt ut når jeg ser tre hinduer som stråler fordi de har tatt imot Jesus. De hadde det ikke lett.

De hadde ødelagte kropper fra hardt industri arbeid. De har fremdeles vanskelige kår. Men de stråler allikevel. Så jeg ser virkelig hvordan evangeliet funker.

For oss som menighet har det vært veldig bra å koble oss på misjonsarbeidet til Troens Bevis. Vi har drevet med bistand, men ville gjerne også nå unådde.

Filadelfia Kristiansand er blitt partnermenighet

Hva delte du med dem?
-Jeg snakket om Guds kjærlighet og nåde til menneskeheten.

-Men jeg har fått mye mere enn det jeg har gitt. Jeg har fått nye perspektiver. Jeg fikk se vekten av evangeliet. Jeg ser på en ny måte hvordan det er håp for fremtiden. Og jeg føler at jeg får enda større kjærlighet til folk.

«Misjonen er hjertet i kirken, ikke side visjon.»

-Jeg anbefaler andre å bli partnermenighet og flere å bli med på turer. Jeg blir gjerne med igjen senere. Misjonen er hjertet i kirken, ikke side visjon. Tror det er utrolig bra at pastorer og menighetsledere blir med på slike turer. Da blir arbeidet noe som er nært og ikke langt borte.

Kilde:  Troens Bevis bladet for februar 2020.

Hvordan bli en partnermenighet



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter